SISTEME DE PULVERIZARE MANKAR

Disponibile intr-o gama larga de modele, Mankar transforma erbicidarea intr-o munca placuta si usoara.

 

 • Tehnologie brevetata: economie de materie prima. Protejeaza mediul, micsoreaza costurile. Este suficient doar 1-2 l erbicid pentru 1 ha, datorita tehnologiei speciale ULV (volum foarte mic) si a segmentului dotat cu duza rotativa, patentat de Mantis. Ex: metodele clasice de pulverizat cu erbicid stropesc aceeasi suprafata de mai multe ori.
   

 • Aplicare a erbicidului nediluat: economiseste timp, fara efort inutil. Puteti lucra fara grija efortului suplimentar de a reumple recipientul cu apa si erbicid, deoarece erbicidul se foloseste nediluat.

 • Aplicare la presiune mica: pulverizare precisa directionata exact acolo unde este nevoie. Datorita presiunii scazute de pulverizare, directiei de stropire perpendiculara pe sol si a clopotului protector complet inchis, rata stropirii nedorite cu erbicid este redusa la minim.
   

 • Folosire simpla: este usor de folosit. Disponibile intr-o gama larga de modele portabile ce cantaresc mai putin de 2,9 kg, transforma erbicidarea intr-o munca placuta si usoara. Proiectarea ergonomica reduce la minim efortul utilizatorului, care nu mai este nevoit sa suporte o greutate de 20 kg ca in metodele clasice de erbicidat
   

 • Utilizare silentioasa: alternativa fara zgomot. Protejeaza fonic pe cei din jur si mediul ambiant, gratie utilizarii lipsite de zgomot.
   

 • Varietate de modele pentru diferite aplicatii: flexibilitate. Posibilitatea de a alege modelul potrivit in functie de aplicatie, asigura solutia ideala necesara.
   

 • Alimentare de la acumulator: asigura alimentarea cu energie de la acumulatori. Nu se mai folosesc cablurile de alimentare. Toate modelele electrice sunt prevazute cu acumulatori.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
SISTEME DE PULVERIZARE MANKAR - Mankar HQ 45
-11%

Mankar HQ 45

4.950,00 Lei 4.400,00 Lei
SISTEME DE PULVERIZARE MANKAR - Mankar HQ 30
-11%

Mankar HQ 30

4.950,00 Lei 4.400,00 Lei

Mankar HQ 80

4.990,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!