PRODUSE ALPEN

              

Nascuta in inima Alpilor Elvetieni, marca ALPEN se angajeaza sa ofere instrumente solide, functionale si de incredere profesionistilor si gradinarilor. Companie sora cu FELCO SA, sub acelasi holding, ALPEN ofera unelte robuste, durabile, ergonomice, concepute pentru uz profesional.

Excelenta elvetiana se afla in centrul produselor ALPEN.

Angajamentul ALPEN se bazeaza pe echilibrul dintre performanta, calitate si preturi competitive. Cu aceasta abordare, pragmatica si transparenta, ALPEN ofera cea mai buna calitate si performanta la un pret accesibil.

Pentru a atinge acest echilibru si a oferi transparenta pentru consumatori, ALPEN a stabilit un nomenclator al produselor:
  • Proiectare si control de calitate in Elvetia: Produsele, imaginate de designeri elvetieni, au fost testate de catre aceiasi specialisti care expertizeaza produsele Felco. Fiecare produs este supus unui control riguros al calitatii, efectuat in Elvetia de specialisti experimentati in testare. Aceasta „expertiza de testare” garanteaza conformitatea cu cele mai inalte standarde de siguranta, durabilitate si performanta.
  • Proiectat si asamblat in Elvetia: o selectie a produselor ALPEN, este asamblata in Elvetia de catre muncitori care isi stapanesc perfect mestesugul. Acest proces garanteaza o calitate optima, valorand in acelasi timp abilitatile si expertiza lucratorilor elvetieni.
  • Fabricat in Elvetia: in cele din urma, ALPEN ofera produse in intregime proiectate, fabricate si testate in Elvetia. Aceasta gama evidentiaza know-how-ul si precizia exceptionala care caracterizeaza traditia de productie elvetiana.

Alegand ALPEN, alegi excelenta si controlul elvetian, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate-pret exceptional.


 

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!